Cafe GG

Referencer
   
Om Cafe GG  
Menuer  
Galleri  
Kontakt  
Referencer  
   
 

Hjem

 

           Gert Godthjælpsen
             

     Uddannet som kok på Restaurant L’Alsace hos Franz Stochhammer i Købehavn 1988 -1991.
     Her lærte Gert at arbejde med fransk gastronomi som Foie gras, Bouillabaisse og arbejde med
     årstidens forskellige grøntsager. Det var Gerts ældste bror René Godthjælpsen som også selv
     er kok i dag og ejer af Restaurant Espehus, som fandt hans lære plads.
     Efter L’Alsace havde Gert masser af energi og eventyr i blodet, så i et par år blev der arbejdet
     hårdt på Minoetten,Folkets Hus,Moby Dick & La Boheme
(Boltens Gård)
hvor han fik en masse erfaring.
     I 1992 valgte Gert at vige sine næste 10 år til Wittenborg Personalerestauranter og havde en
     dejlig tid, som han afslutte med sit 10 års Jubilæum i 2002. Glæden ved at lave mad voksede,
     så i 2002 tog Gert springet at blive selvstændig kok og påbegyndte forpagtning af Café 3 halvleg
     (sports café) i Gl. Valby hal. Meget snart fulgte ligeledes tilbudet at forpagte en ny Café som
     tilknytning til Prøvehallens arrangementer i Foyer, Multisal, Teatersal, navnet blev ”
Café GG”.
     Gerts speciale er Buffet i og ud af huset men har også stor passion i A la carte
     
(2 & 3 retters menuer) til Bryllupper, Receptioner, Barnedåb, Konfirmationer og andre selskabelige
     arrangementer. Gert laver mad til enhver pengepung:
 
     Café mad, Velsmagende dansk hverdagsmad, Eksotiske kulinariteter fra fremmede
      himmelstrøg og tema mad
Eksempelvis: Aftener med østrigsk mad og tilhørende vine.
 

     Gert
forsøger at bruge økologiske råvarer og mad eller fx servere økologisk kaffe, mælk, te,
     vin & og andre specialiteter som almindelige restauranter ikke har. Sidste nyt som kan tilbydes i
     Caféen er et mindre udvalg af ”Klima” venlige retter som, Salater med Bygkorn, kylling, Suppe
     og hjemmebagt brød. Klima retter vil være markeret på menu kortet med grønt.