Cafe GG

Catering
   
Om Cafe GG  
Menuer  
Galleri  
Kontakt  
Referencer  
   
 

Hjem

 

        
 
Menuer
   
  Menu 1 - A la carte
  Menu 2 - Forret & Buffet
  Menu 3 - Forret & Buffet
  Menu 4- Forret & Buffet
  Menu 5 - Forret & Buffet
  Menu 6 - Mexicansk Menu
  Menu 7 - Foretter & Buffet
  Menu 8 - Spansk inspireret
  Menu 9   - Italiensk Buffet
              SIDE  [1] [2]
 

Menu 1

 

  Røget Laks anrettet på sprød salat med Gazoacho Ovnbagt Fisk anrettet på spinat, urter i strimler og purløgcreme Skaldyrssalat: Rejer, Muslinger, Krebs & Blæksprutter Anrettet på frisk salat Hjemmerøget Laks. Urtecreme. Asparges & Jomfruhummer

H o v e d r e t t e r
Mandel/Spinat Indbagt Kalvemørbrad, Pom.Rösti, Rød Piement sauce & Dagens Grønsager Kalvefilét barderet med Parmaskinke el. Perlehønsebryst farseret med: Soufflé fars & Basilikum Timianskartofler, Portvinssvampesauce, Frisk grønt Helstegt Oksefilét med Pom.Macaire (fyldte kartofler) Sauce Bordelaise & Årstidens Grøntsager

D e s s e r t e r
Vanille-nougat Parfait, Frisk frugt & Jordbærcoli Hvid & Mørk chokolademousse med Eksotiske frugt & Hindbærcoli Nøddekurv med 2 slags Sorbet & Chokolade-Jordbær Desserttallerken, Chokoladekage, Nøddeurv, Parfait

P r i s: K r. 245,- p r. K u v e r t Kok med ud: 1000,- kr. Servering 125,- kr. Pr. Person pr. time

 

Print / Downloade